Boxsprings – Waarom gebruiken we ze?

Boxsprings – Waarom gebruiken we ze?

Is een boxspring nog nodig terwijl er zoveel vooruitgang is in de matrastechnologie? Misschien is het. Eigenlijk bepalen het bedframe of de fundering die u heeft en de garantie op uw matras of u een boxspring nodig heeft of niet. Hoe bepaal je dan of een boxspring nodig is?

Gefocust op comfort, is Belgium Sleep Systems een toonaangevende expert in de sector met zijn producten met de nieuwste technologie. Belgium Sleep Systems bieden esthetiek en functie samen met de nieuwste technologie op het gebied van boxsprings, opbergbodems en matrassen. Bezoek onze blog voordat je een nieuw slaapkamerproduct koopt en krijg in gedachten bevredigende antwoorden op al je vragen.

Wat is een boxspring?

In feite is een boxspring precies wat de naam aangeeft: een box met veren erin! Boxsprings zijn over het algemeen gemaakt van metaal of hout en bekleed met een soort stof. Er zijn metalen steunspoelen in de doos en onder de stof.

Wat zijn de redenen om een ​​BoxSpring te gebruiken?

Betere luchtstroom: Een goed gemaakte boxspring laat meer lucht rond je matras circuleren. Dit is een belangrijke situatie omdat de luchtstroom je slaap verbetert en je ’s nachts koel houdt.

Verhoogde hoogte: Vooral voor degenen die ’s ochtends moeite hebben om uit bed te komen of gewrichtspijn hebben! Een boxspring zorgt voor een comfortabele hoogte.

Ondersteuning voor uw matras: Ondersteuning bieden aan een matras is het belangrijkste doel van een boxspring. Voor sommige bedframes, zoals een bedframe met metalen rails, is een boxspring vereist. Ze kunnen dus voorkomen dat de matras tussen de rails doorzakt.

Absorptie van Shock: Een boxspring vangt een deel van de kracht op als je ’s nachts door vermoeidheid ligt te woelen en draaien.

Een inklapbaar bedframe: Bij inklapbare bedframes zijn er geen lattenbodems die het matrasoppervlak ondersteunen. Boxsprings zijn dus cruciaal. Ze bieden extra ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw matras langer meegaat en u goed ondersteund te houden terwijl u slaapt.

Conclusie

Een innovatief en modern gevoel bieden met zijn eigentijdse beddengoedproducten (waaronder pocketveringmatrassen, traagschuimmatrassen, elektrische boxsprings en opbergbodems); Belgium Sleep Systems creëert met zijn componenten van verschillende materialen een comfortabele en opvallende sfeer voor uw slaapkamer.

Bezoek ons ​​voor meer informatie over Belgium Sleep Systems en haar producten.

Share this post

De chat openen
Belgium Sleep Systems
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?