Matrastypes 3 – Pocketveringmatras

Matrastypes 3 – Pocketveringmatras

We weten allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is voor zowel de mentale als de fysieke gezondheid. Een perfecte nachtrust bereiken is dus alleen mogelijk met een kwaliteitsmatras! U moet de tijd nemen en uw behoeften en voorkeuren evalueren, zoals slaaphoudingen, stevigheid en matrasmaat voordat u de juiste matras voor u kiest! Het is heel gebruikelijk om je overweldigd te voelen, omdat er zoveel verschillende matrastypes en ook veel onbekende woorden op de markt zijn. Een van de eerste vragen die u zich misschien stelt, is hoogstwaarschijnlijk “wat is een pocketveringmatras?”

Laten we proberen deze vraag samen te beantwoorden:

Pocketvering is een systeem dat individueel is ingepakt in stoffen zakken die zijn genaaid of vastgebonden onder een comfortabele laag schuim of ander materiaal.

In tegenstelling tot traditionele binnenveringssystemen die onderling verbonden zijn, zijn pocketveren volledig onafhankelijk en als gevolg daarvan zorgt dit voor extra contour- en drukpuntontlasting dan oudere binnenveringsmodellen. In pocket-coil-systemen geldt: hoe meer spoelen, hoe sneller en meer bewegingsgestuurd de matras is, en hoe meer ondersteuning er is. Dit zorgt direct voor meer comfort!

Veel pocketveringmatrassen hebben een laag traagschuim of latexschuim boven de pocketvering-array. Dit ontwerp biedt niet alleen het comfort van de pocketveren, maar ook de voordelen van contouring foam.

Wat zijn de voordelen van Pocketveringmatras?

 • De veren zijn onafhankelijk van elkaar om het lichaam te contouren en het lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen. Dit zorgt voor comfort en ondersteuning. Een pocketveringmatras biedt dus comfort en ondersteuning.
 • Dankzij de onafhankelijk bewegende veren worden slapende partners niet gestoord door elkaars bewegingen.
 • Het is mogelijk om de juiste veerspanning te kiezen op basis van uw ondersteuningsbehoeften.
 • Een pocketveringmatras bestaat meestal uit natuurlijke materialen, die zacht, luxueus, duurzaam en volledig ademend zijn.

Het is nu veel gemakkelijker om uw droomnacht te krijgen met Belgium Sleep Systems. We bieden niet alleen ondersteunende en ergonomische matrassen, maar ook geweldige service met ons ervaren personeel.

Ontdekken

 • Onze nieuwste elektrische boxsprings
 • Visco-, latex- en Bonnel-veringsmatrassen
 • Opbergvakken voor extra ruimte

Bezoek Belgium Sleep Systems!

Wat zijn de componenten van een hybride matras die ze uniek maken?

 1. Kussentop die bovenop de comfortlaag is genaaid voor extra demping.
 2. Comfortlaag waarop u rust, gemaakt van gedempte componenten zoals traagschuim, latex en koelopwekkende gel.
 3. Ondersteunende kern die ondersteuning van de wervelkolom biedt dankzij in een zak gewikkelde spiralen en veren.
 4. Een basislaag die vulling, stevigheid en stabiliteit biedt.

Wat zijn hun voordelen?

 • Ze verzachten pijntjes en kwalen
 • Ze bieden ondersteuning precies waar je het nodig hebt dankzij hun schuimlagen
 • Ze bieden een koel en fris gevoel met hun ingebouwde koeltechnologie.

Om de meest betrouwbare en actuele informatie over de slaapsector te bereiken en om de sfeer in uw slaapkamer te veranderen met functionele en verbluffende meubels zoals tv-stoelen, boxsprings, opbergvakken;

Wacht op ons nieuwe artikel over Memory Foam Matrassen!

Share this post

De chat openen
Belgium Sleep Systems
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?