Koopgids voor de juiste boxspring

Koopgids voor de juiste boxspring

Vind je dat je matras niet zo comfortabel is als je zou willen? Dus, hoe zit het met het verbeteren van het met een juiste boxspring?

We weten allemaal dat het matrastype dat u kiest een aanzienlijke invloed kan hebben op uw slaapkwaliteit. Anderzijds ondersteunt de boxspring die je kiest ook je matras. Op dit punt verbetert het kiezen van een praktische en functionele de kwaliteit van uw dagelijks leven volledig. Ontdek de boxspringopties van Belgium Sleep Systems die elektrisch, plat of met opbergruimte zijn.

De juiste boxspring

  • verhoogt uw matras,
  • verlengt de levensduur van de matras,
  • beschermt de matras tegen stof en insecten,
  • maakt uw bed zachter en comfortabeler.

Hoe kies je de juiste boxspring? Wat zijn de criteria om te overwegen?

Het is in wezen een stabiele basis voor uw matras om op te zitten. Een boxspring zorgt er niet alleen voor dat het bed er mooier uitziet, maar het biedt ook een stabiel oppervlak voor uw matras om op te rusten en absorbeert schokken, waardoor slijtage aan de matras wordt verminderd.

Er zijn 4 factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste:

  1. Hoogte: Boxsprings voegen extra hoogte toe aan je bed. Matrassen zijn nu groter, dus een onopvallende boxspring van ongeveer 5 inch hoog zal een balancerende oplossing zijn. Aan de andere kant, als u uw bed hoger wilt maken, is een standaard boxspring van ongeveer 9 inch geschikt voor u.
  2. Maat: De boxspring moet passen bij uw matrasmaat, zonder over de randen te hangen.
  3. Type: Uw matrastype is belangrijk om de juiste boxspring te kiezen. Bonnell-veermatrassen krijgen bijvoorbeeld de beste ondersteuning van boxsprings, terwijl traagschuimmatrassen of latexmatrassen zachter zijn en veel meer ondersteuning nodig hebben dan een boxspring kan bieden.
  4. Stijl: Als je een hoofdbord hebt, is een boxspring waarschijnlijk niet de beste keuze voor jou, omdat het niet de juiste verstevigingen heeft om het te ondersteunen. Trouwens, als je een platformbed hebt, heb je misschien nog steeds geen boxspring nodig, tenzij je extra hoogte wilt.

Belgium Sleep Systems biedt ergonomische en comfortabele matrassen van visco, latex, pocketvering en bonnellveren en biedt ook praktische en functionele boxspringopties. Bezoek ons ​​en ontdek het verschil van onze slaapproducten.

Share this post

De chat openen
Belgium Sleep Systems
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?