Is schoonheidsslaap echt?

Is schoonheidsslaap echt?

Ja, schoonheidsslaap bestaat echt. Slaap helpt je huid de schade van de dag te herstellen. Als je in slaap valt, heeft je huid de kans om beter te worden. U kunt er daarom helder en fris uitzien als u wakker wordt.

Het idee van een “schoonheidsslaapje” klinkt misschien cliché, maar er zit ook een stukje realiteit achter. Het gaat er eigenlijk om hoe je lichaam en huid zich gaan herstellen tijdens je slaap na een vermoeiende dag.

Ons lichaam gaat in de genezingsmodus en begint groeihormonen te produceren wanneer we diep in slaap vallen. Deze groeihormonen helpen onze huid om eventuele schade die gedurende de dag is ontstaan ​​te herstellen door nieuwe cellen aan te maken. Schoonheidsslaap heeft echter voordelen die verder gaan dan de opperhuid. Lees meer voordelen van voldoende slaap:

Belgium Sleep Systems biedt alle soorten slaapkamermeubilair om u te helpen een goede en comfortabele nachtrust te krijgen. Bezoek ons en ontdek onze verschillende soorten matrassen zoals pocketveren, Bonnelveren, latex en Visco.

Wat zijn de voordelen van schoonheidsslaap?

  • Voldoende gesloten ogen krijgen betekent helderdere ogen.
  • Je huid herstelt zichzelf nadat ze overdag is beschadigd door UV-straling of vervuiling. Sommige onderzoeken suggereren zelfs dat als je slaapt, nieuwe huidcellen sneller groeien. Dus het reinigen van de huid voor het slapengaan helpt je huid te regenereren en te herstellen. Bovendien zal het kiezen van de juiste producten deze genezingsperiode maximaliseren, zodat uw huid beter is als u wakker wordt.
  • Als je niet genoeg slaap krijgt, kun je je eerder moe en slaperig voelen dan opgewekt en enthousiast. Je dag voelt opeens uitdagender aan en de taken die je op je bord hebt, lijken misschien overweldigend. Gebrek aan slaap heeft ook een negatieve invloed op de dagelijkse communicatie en verhoogt het risico op het ontwikkelen van een klinische depressie. Er wordt duidelijk gezegd dat een betere nachtrust een gelukkige stemming bevordert.

Conclusie

Belgium Sleep Systems combineert modern en elegantie en biedt tijd-uitdagende ontwerpen van matrassen en boxsprings. Ontdek onze matrassen met verschillende inhoud, zoals visco-, latex-, pocketvering-, memoryfoam- en elektrische boxsprings en opbergbodems.

Share this post

De chat openen
Belgium Sleep Systems
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?