Matrastypes 1 – Hybride matras

Matrastypes 1 – Hybride matras

Met veel energie uit bed springen en dan vrolijk aan een nieuwe dag beginnen… Is dat niet wat we allemaal willen? Helaas voelen veel mensen zich ’s ochtends niet klaar voor de nieuwe dag. Dus, wat is het geheim van een energieke en productieve dag? Dat zit in het matrascomfort! Als u de juiste matras vindt, vindt u zeker comfort en rust! Dankzij de nieuwste technologie is het mogelijk om een ​​grote verscheidenheid aan matrassen te bereiken volgens ieders behoeften en smaak! Het is echter noodzakelijk om matrastypes te leren kennen om het comfort en de rust te krijgen. Leer vandaag nog over hybride matras! Volg ons, want we hebben een blogserie met de meest gebruikte matrastypes voor je voorbereid!

Belgium Sleep Systems biedt met haar brede kennis over de slaapsector alles wat u nodig heeft van boxsprings tot kussens voor een goede nachtrust. Bezoek ons en geniet van onze ergonomische matrassen met verschillende materialen zoals traagschuim en binnenvering. Met Belgium Sleep Systems is het heel eenvoudig om de juiste matras te vinden!

Laten we eens kennismaken met matrastypes:

Wat is hybride matras?

Het is een meerlaagse matras met traagschuim, latex of gel en een binnenveringsysteem. Het wordt ook wel een combinatiematras genoemd. Je ervaart zowel de drukontlasting van de schuimlagen als het stevige gevoel van een klassieke binnenveringsmatras. Het is een totaal perfecte mix van ondersteuning en comfort!

Wat zijn de componenten van een hybride matras die ze uniek maken?

  1. Kussentop die bovenop de comfortlaag is genaaid voor extra demping.
  2. Comfortlaag waarop u rust, gemaakt van gedempte componenten zoals traagschuim, latex en koelopwekkende gel.
  3. Ondersteunende kern die ondersteuning van de wervelkolom biedt dankzij in een zak gewikkelde spiralen en veren.
  4. Een basislaag die vulling, stevigheid en stabiliteit biedt.

Wat zijn hun voordelen?

  • Ze verzachten pijntjes en kwalen
  • Ze bieden ondersteuning precies waar je het nodig hebt dankzij hun schuimlagen
  • Ze bieden een koel en fris gevoel met hun ingebouwde koeltechnologie.

Om de meest betrouwbare en actuele informatie over de slaapsector te bereiken en om de sfeer in uw slaapkamer te veranderen met functionele en verbluffende meubels zoals tv-stoelen, boxsprings, opbergvakken;

Wacht op ons nieuwe artikel over Memory Foam Matrassen!

Share this post

De chat openen
Belgium Sleep Systems
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?